Az X-Matrix és az eClick összeköltözésnek  köszönhetően nálunk egy helyen megtalálod mindazt, ami egy sikeres  kampányhoz kell. Értünk a kódok nyelvén, beszéljük a vizuális nyelvjárásokat és veled is megtaláljuk majd a közös hangot.

Tervezéstől a kivitelezésig számíthatsz ránk. Nézz bele hazai és külföldi referenciáinkba!

FEJLESZTÉS REFERENCIÁK

Az elmúlt 14 év fejlesztési tapasztalatai alapján nehéz minket zavarba hozni és szeretjük is, ha kihívásokkal találjuk szemben magunkat. Legyen szó mobil applikációról, népszerűsítő promóciós micrositról, egy brand weboldaláról, vagy komplex több ezer terméket kezelő webshop fejlesztéséről, ránk számíthatsz!

POS GRAFIKA REFERENCIÁK

POS grafikáink segítenek abban, hogy terméked, promóciód kitűnjön az eladáshelyi reklámzajból. Szeretjük a látványos és meghökkentő megoldásokat. Bízd ránk magad, észre fognak venni!

DIGITAL REFERENCIÁK

Legyen szó egy-egy banneről, facebook, instagram posztról, story-ról, de akár havi vagy éves szintű social tartalom tematikákban is számíthatsz ránk.

CSOMAGOLÁSTERVEZÉS REFERENCIÁK

Csomagolástervezésnél az esztétikum mellett fontos szempont, hogy a megjelenés informatív is legyen. Érzéseket, hangulatot, stílust és ízeket kell megjeleníteni. A megfelelő köntös megalkotásával kiemeljük és megkülönböztetjük termékedet.

IRODA DEKOR REFERENCIÁK

Ha szeretnéd kipofozni, fel pimpelni kicsit az irodát, számíthatsz ránk. Van tapasztalatunk belső terek kialakításában, dekorációs ötletek megvalósításában.

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS REFERENCIÁK

Akár kis- vagy nagyobb rendezvényről, eseményről legyen szó, komplett szervezést igényel. Legyen az céges rendezvény, termék promóció, bemutató, csapatépítő, workshop vagy akár egy komplett show. Nem ijedünk meg a feladattól.